Nieuw in ons aanbod Costa Blanca, Spanje

  • In de kijker

  • Nieuw

AX1085 Appartement zeezicht Cumbre del Sol Benitaxell Alicante Costa Blanca
57 m² 2 slaapk. 1 badk.
€ 138.000
  • In de kijker

  • Nieuw

AX1018 Apartment te koop in Benissa Alicante Costa Blanca Spanje
90 m² 4 slaapk. 2 badk.
€ 129.000

Woningen in de Kijker Costa Blanca, Spanje

Villa met prachtig Zeezicht te koop Benissa Alicante Costa Blanca Spanje De woning is als volgt verdeeld : Via grote poort die uitgeeft op de carport en via enkele trappen kom je aan de inkomdeur, de bovenste verdieping van het pand. Dit niveau beschikt over : grote hal met opbergkasten, 2 grote slaapkamers met fantastisch […]

885 m² 165 m² 3 slaapk. 3 badk.

Villa op Golf de San Juan. Grond 500 m2 – Bebouwd 460 m2 – 3 verdiepingen met lift – 4 slaapkamers – 4 badkamers. 2 lounges – speelkamer – garage voor 4 auto’s. Vol automatisch.

500 m² 460 m² 4 slaapk. 4 badk.

Villa alles op één niveau te koop in Moraira – Costa Blanca dichtbij een commercieel centrum, gelegen in een zeer rustige woonwijk midden in de natuur, 3 km van het stadscentrum van Moraira. Deze volledige renoveerde gemeubileerde villa in mediterrane stijl biedt een prachtig uitzicht op groen en de bergen en heeft een oriëntatie op […]

1011 m² 179 m² 3 slaapk. 3 badk.

Immomas - UW BELGISCHE-NEDERLANDSE VASTGOEDMAKELAAR AAN DE COSTA BLANCA

Huis kopen aan de Costa Blanca – Spanje

IMMOMAS gelooft in de kracht van een netwerk, het delen van kennis, professionalisme, investeringen, samenwerken en de juiste moraal (filosofie) als antwoord op de uitdagingen van morgen.

IMMOMAS is ambitieus, enthousiast en gepassioneerd door alle facetten van vastgoed in Costa Blanca!

IMMOMAS wenst voor de KLANT de beste KWALITEIT, de excellente SERVICE en het volle VERTROUWEN!

Als u een vraag heeft over vastgoed, aarzel niet om ons te bellen, wij geven u met veel plezier vrijblijvend vastgoedadvies!

Immomas Martine Suetens

De omgeving

Huis kopen aan de Costa Blanca! De beste plek in Spanje! 

Zandstranden, lage duinen en vochtige gebieden worden in de Costa Blanca afgewisseld door rotspartijen, steile kusten en zeer droge gebieden. De indrukwekkende noordelijke en centrale gebieden, doorkruist door hoge bergketens, lopen door tot aan de rand van de zee. 

Het zuidelijke deel van de Costa Blanca is daarentegen een gebied van vlaktes en heuvels bevloeid door de rivier Segura die in zee uitmondt te midden van duinen en lage klippen. 

Deze Costa loopt van Denia tot Pilar de la Horadada met als hoofdstad Alicante en is één van de belangrijkste toeristische bestemmingen van Europa. 

Dankzij het landschap, de infrastructuur, de prachtige steden en de vriendelijke bevolking kent de Costa Blanca het hele jaar lang een drukke toeristische activiteit met vele faciliteiten voor de bezoekers.

Naast deze actieve regio’s kan IMMOMAS U ook panden aanbieden in de nabije regio’s. Soms zijn panden of projecten zo interessant voor onze potentiële klanten dat ook wij deze opnemen in onze portefeuille. We spreken hier over de regio’s Denia, Pego, Jalon, Lliber, La Nucia, Polop, Guardamar del Segura, etc…

Laat ons zoeken voor U!
Maar daarvoor willen we wel weten wat u precies zoekt.
Zo mailen wij u enkel wat interessant is voor u!

error: Content is protected !!